JÄSENTUOTTEET:

Jorma Korhonen

Piilopolku 11 C 28  88900 KUHMO

HUOTAREITA VIIDELLÄ VUOSISADALLA, Pertti Huotari

Kovat kannet: 4-väripainettuina, offset.
Sivuja 750-800: 1-väripainettuina, offset.
Sivukoko B5: 176 x 250 mm (puhtaaksi leikattuna).
Lankasidonta.

Sukukirja  enää muutama kappale                     Hinta: 25 euroa + postikulut.

Huotareiden sukukirjan on jaettu kahteen osioon, joista ensimmäinen osio sisältää lyhyen              historiaosuuden Huotareista jasukuseurasta. Toisessa osiossa on tietoja 1500-luvun jälkipuoliskolla syntyneen Tuomas Huotarin jälkeläisistä viiden vuosisadan ajalta neljästätoista sukupolvesta (14). Suurin osa tiedoista on saatu Huotareilta ja heidän sukulaisiltaan.
Ammattisukututkijat Terhi Nallinmaa-Luoto ja Kari-Matti Piilahti ovat tarkistaneet viiden ensimmäisen sukupolven tiedot.

Kirjassa on myös luettelo niistä Huotareista, joita ei ole voitu yhdistää kantaisä Tuomaaseen.  Kirjassa noin 200 valokuvaa.

Isännänviiri                           Hinta:   55 euroa + postikulut

yllä olevan isännänviirin koko 400  x 50 cm

Pöytäviiri                               Hinta:  35 € + postikulu

Paidatweb.JPG - 60.86 KB
koot:
s, m, l, xl, xxl

Pikeepaita:  Hinta:  nyt  5 euroa /kpl   (alkuperäinen hinta 20 euroa)  +

postikulut.

värit:  valkea, punainen, musta, sininen, vihreä ja luumu

Logo koneommeltu harmaalla.

Lippalakit ovat loppuneet.

Joulukortit     Hinta: nyt   0,30 /kpl eroa,  alkuperäinen hinta.  0,50/kpl euroa + postikulut

Korteissa on sukuseuran logo ja ne on suunnitelleet  graafikko Matti Huotari ja Pertti Huotari.